3. helmikuuta 2012

Raitailoittelua

Nyt se on valmis, tänä aamuna ompelin napit kiinni ja viimeinen pikainen sovitus ja kuvan räpsäisy. Sitten hoputtamaan ulkovaatteita päälle ja ei kun tarhaan. Toivottavasti lämmittää tarpeeksi, vaikka eivät nuo taida tänäänkään tarjeta ulos mennä.Lankoina käytin erilaisia villa- ja villasekoitelankoja. Koko ajatus lahti kahdesta Zeldan värjäämästä vyyhdistä, joiden sekaan sitten lisäilin Nallea ja Viking Froyagarnia. Lankaa kului 354 g 3,5 mm puikoilla. Ihastuin väritykseen sen verran, että neulon nyt tämän jämälangoista itselleni pipoa.

Ensi kosketus bloggeriin on ollut myönteinen, jopa linkitys näyttäisi onnistuvan (Vuodatus veti itsensä aina täysin solmuun, kun vain kehtasi yrittääkään), seuraavaksi voisin sitten testailla tekstin kopiomista tekstinkäsittelyohjelmasta.

Olen sairastanut viikon megaflunssaa ja alan olla pahasti tympiintynyt. Tänään on kyllä ollut huomattavasti parempi päivä ja suunnittelinkin jo meneväni salille, mutta koska puoliso meneekin poikansa lätkätreeneihin minulta katosi lapsenvahti. Höh, en mene sitten tänäänkään.
Pitääkin heti mennä peruuttamaan saliaika ennen kuin unohdan.

-Lastu_
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti