6. maaliskuuta 2012

Helmikuun viimeiset ja maaliskuun ensimmäinen

Huh, näissä sitä oli jonkin verran neulottavaa, mutta valmisutuivat kuitenkin. Sukat ovat kokoa siro 48, ja puikkoina resorissa 2 mm ja muuten 2,5 mm.
Varsissa yksinkertaista pintaneuletta ja terä sileää, jotta voi käyttää hokkarissa. Lankana näissä Trekking Pro Natura, jota kului 72 g.Meidän pesue vietti elokuun alussa viikon Saarenmaalla, josta tuliaisena itselleni toin muun muassa 200 g Eesto Käsitöö merkkistä akryyli?lankaa. Langassa on ihana kiilto ja se sopi väreiltää neidin toisen tanssipuvun kanssa, joten siitä sitten hihatin ja säärystimet. Neuloin ensin hihattimen ja sen jälkeen lopusta langasta niin pitkät säärystimet kuin mahdollista. Tällainen setti tuli. Kuvan värit ovat ihan keturallaan, alemmassa kuvassa väri on lähempänä oikeaa. Lankaa tähän settiin kului 198 g, eli
ei ihan kaikkea..


Ja maaliskuun ensimmäiset valmistuneet ovat siililapaset E:lle, lankana jotain alpakkasekoitetta varaston kätköistä sekä hapsulanka  Mignon. Kutosen puikoilla neulottuna näitä kului yhteensä 116 g.ja kyllä, näette aivan oikein neiti kohta 20 v halusi välttämättä lapasiin tuon nyörin :).
Helmikuun kokonaiskulutukseksi tuli siis 1318 g ja lankaa kotiutui 300 g. (Unohdin ostoksista mainitessaeni sen 50 g ilmaiskerän)

Vuoden kokonaiskulutus 2024 g ja ostot helmikuun loppuun 300 g.

Maaliskuussa tuleekin isommat ostolukemat, kun tänään ostin 2 kerää Red Heart Helsinkiä á 200 g eli ostot jo tähän päivään mennessä on 400 g. Hups!

Helmikuussa treenailut meni hieman penkin alle, mutta tällä viikolla olen ollut reipas! Maanantaina kävin tekemässä Angien (100 leukaa, 100 punnerrusta, 100 istumaannousua ja 100 kyykkyä), skaalauksena hyppyleuat ja naisten punnerrukset. Ja mikä parasta,kaikista lihasjumeista huolimatta kävin rämpimässä läpi myös tämän päivän WOD:in eli 1000 m soutua ja 30 käsiseisontapunnerrusta. Mun versiossa noi käsiseisontapunnerrukset tehdään polviltaan boxin päältä, mutta kyllä se silti käsivarsissa tuntuu ihan kiitettävästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti