21. helmikuuta 2012

Jämälankatyön jämistä

Tarkkaan täytyy nyt lankoja kuluttaa.. Itse asiassa noita Samoksia on vieläkin jäljellä. Vihreää ja liilaa jonkun verran, pinkkiä ihan pieniä nöttösiä. Mitäköhän niistä vielä keksisi.
Mutta lähes kaikki loput pinkit sain tuhottua tähän toppiin.
 


Malli: oma
Lanka: Novita Samos
Puikot: 4,5 mm
Kulutus: 166 g
Koko: 110-116 cm


Toppi on typylle vielä hieman reilu, mutta poolon kanssa menee tunikanakin ;)

Eiköhän sitä voi kesällä pitää ihan tuollaisenaan, toivottavasti ainakin. Mikään suunnittelun huippuhetkihän tämä toppi ei ole, suoraa putkea ja sitten kainalo ja kaula-aukkokavennukset, mutta tulee typyn tuntien kesällä kovaan käyttöön. (tai vaihtoehtoisesti ei eksy päälle kertaakaan)

Typyä onkin hemmoiteltu lähiaikoina oikein olan takaa: ensin oltiin toissa sunnuntaina katsomassa kuinka ne prinsessat oikein pysyvät pystyssä niillä luistimilla (Disney On Ice) ja nyt viime lauantaina oltiin sisko E:n ja veikka I:n kanssa Serenassa. Ja voi että kuinka typy nautti! Sisarusten tapaamiset onkin jäänyt vähemmälle muksujen kasvettua ja typy on aivan täpinöissään aina kun näkee jonkun heistä. Ja nyt oli peräti kaksi kolmesta yhtä aikaa ja vielä vesipuistossa. Kaikki taisi tulla kokeiltua, mihin tuollainen hukkapätkä pääsee ja äippä kokeili sitten ne loputkin ;)

Jep, myös mulla oli tosi hauskaa. Hullumpaa ei ollut myöskään kölliminen siipan kanssa porealtaassa, samalla kun mukelot ravasi ylös liukumäkien rappusia. Vain pientä vahingoniloa tunsin vilkutellessani sisarusparven kahdelle vanhemmalle ;)

Eilen hemmottelin itseäni ja käväisin Lankakauppa Nordiassa. Sain pidettyä ostokset maltillisena, ostin ainoastaan 2 kerää Trekking Pro Natura sukkalankaa I:n sukkiin (25% bambua) sekä 50 g Mignonin järkyttävää hapsulankaa E:n toivomiin siililapasiin. Yhteensä siis vain 250 g uutta lankaa!! Hyvä minä!

Itsensä hemmottelu jatkuu vielä tänäänkin, suunnittelen säntääväni salille ennen typyn tarhasta noutoa. Edellisestä kerrasta onkin taas yli viikko, huoh! Mut potkitaan kohta ulos sieltä. Mutta tosiaan, jos saan työt tehtyä ajoissa ja jos lunta ei tule metritolkulla niin sitten olen siellä kolmen lähdössä tekemässä kuolemaa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti