20. helmikuuta 2012

Tomato kaksivärisenä

Lankavaraston paisuttua sellaisiin mittoihin, ettei vaatehuoneeseeni mahdu enää kunnolla vaatteita, on aika ryhtyä kuluttamaan varastoa tosi mielellä. Tähän asti on mennytkin hyvin, en ole vielä tänä vuonna ostanut lainkaan lankaa.

Tosin torstaina töistä tullessa suuntasin auton keulan Lidliä kohti ja otin oikein ostoskärrytkin (ensimmäinen kerta ikinä ko kaupassa) tarkoituksenani ostaa hiiiirvittävät määrät edullisia lankoja. No se suunnitelma ei toteutunut. En osannut päättää ja väänsin ja käänsin. Lopulta jahkailu alkoi jo nolottamaan, varsinkin kun huomasin kolmen vanhemman mieshenkilön seuraavan mun tuskailuja huvittuneen näköisinä.

Siispä nakkasin kärryyn kaksi pakettia puuvillalankaa ja ei kun kassaa kohti. Vaikka matka kassalle ei ole mitään marathon luokkaa, onnistuin siinä ajassa tulemaan katumapäälle ja kurvasin takaisin. Tosin kurkkasin ensin hyllyjen välistä oliko juoruilevat kolme muskettisoturia jo siirtyneet edemmäksi. No olivathan he, ja niin kävin palauttamassa paketit laatikkoonsa. Sen jälkeen siirryinkin tyhjän kärryn kanssa ulos.

Koska uutta lankaa ei tullut, pitänee ihan aikuisten oikeasti kulutella noita varastolankoja ja jämiä.
Tämä kaksivärinen Tomato syntyi karkkitakin jämistä. Ja jäi niitä kuulkaa vieläkin..Malli: Tomato
Lanka: Novita Samos
Puikot: 4,5 mm
Kulutus: 266 g
Koko: XS

Kumpikaan lanka ei olisi riittänyt yksinään, joten sovelsin mallin kaksiväriseksi. Mä tykkään, vielä kun tulisi kelit, joilla voisi käyttää.

Tai loppuisi edes tuo lumen sataminen. Meillä tehtiin eilen kolme kertaa lumityöt. Onneksi siippa teki kaksi ensimmäistä kertaa, mutta kyllä mulle riitti oikein mainiosti se yksi kerta, jolloin me typyn kanssa tahkottiin toistakymmentä senttiä kerrallaan.

Ai niin, tänään pitänee kuitenkin kipaista lankakauppaan. Lupasin neuloa I:lle hoitavat sukat. Ohuet sukat, mielellään aloe veraa tai vähintään bambua. Olisikohan sellaista lankaa, jossa olisi molempia. Niin siis tosiaan ohuet sukat ja kokoa vaatimattomat 48. JIPPII!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti